Aanpak pijnklachten

In mei 2011 ben ik uitgegleden in de badkamer. Na een paar maanden kreeg ik problemen met de rug. De rugpijn verergerde en belemmerde mij in mijn dagelijkse bezigheden.

In september ben ik behandeld door een fysiotherapeut. Toen ik geen vooruitgang merkte heb ik vijf behandelingen gehad bij een osteopaat. ook zonder soelaas. Begin 2012 ben ik naar de huisarts gegaan. Ik kreeg een verwijzing naar een neuroloog, deze liet een MRI maken. Er zaten rugzenuwen bekneld. Er volgde een afspraak met de pijnpoli. Behandelingen bij de pijnpoli hadden geen resultaat.

Op 10 februari 2013 zag ik een artikel in de zondagskrant en las over Chiropractie Bergen. lk ben naar de open dag gegaan. De chiropractor heeft mijn klachten aangehoord en vertelde dat hij, weliswaar de oorzaak niet zou kunnen wegnemen, maar wel de pijnklachten zou kunnen aanpakken. Ik ben vanaf toen onder behandeling gekomen in de praktijk van Chiropractie Bergen. De pijn steekt af en toe nog wel de kop op, maar door regelmatig bezoek aan de Chiropractor blijft dit beperkt en belemmert het mij niet in het dagelijks functioneren. Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik heb gekregen.

Heer van Dijk